Support & Downloads

Should you need to get in touch with us or want to download HSEQ+ directly, you will find all the necessary details below.

Mellora AS

5000 Bergen, Norway
+47 412 76 710
post@mellora.no

Mellora

Mye spennede har skjedd!

I løpet av sommeren har det skjedd utrolig mye spennende her i gården. For ikke å opprette separate innlegg samler vi alt i ett enkelt innlegg her – Keep It Simple 🙂 :

  • Mellora har blitt tildelt enda et grant i USA, denne gang et såkalt “Return to Work” grant fra Department of Labor & Industries in Washington, USA. Totalt er vi tildelt 125000 dollar som skal brukes til utvikling av et spesielt rapporteringssystem for the Washington Aggregates & Concrete Association. Denne tildeling bare understreker (med feit penn) at Melloras tilstedeværelse i USA legges merke til, og at det er veldig mange muligheter med våre produkter, også “over there”. Utviklingen skjer sammen med vår amerikanske partner John W. Shervey & Associates Ltd.
  • Pasco Processing har kommet til som kunde. Selskapet har hovedkontor i Pasco, Washington, driver med foredling av matvarer og er en del av et større konsern innen samme bransje (Oregon Potato Company). Pasco skal bruke en skreddersydd versjon av HSEQ+ og HSEQ Reports for ivaretakelse av HMS og kvalitetsarbeidet i selskapet. Bedriften vil fungere som en pilot for hele konsernet de er med i.
  • HSEQ Reports oppdateres med en rekke nye funksjoner. Først ut er en send-funksjon som gjør det mulig å trykke på en knapp direkte i systemet når man skal sende for eksempel en avviksrapport til en definert mottaker. Dette forenkler selve send-prosessen radikalt. Vi jobber også med funksjoner for å kunne utføre flere operasjoner samtidig (for eksempel slette flere rapporter i en en-gang). Alle disse nyutviklingene vil selvsagt komme alle kunder til gode (dog kun dem med siste gjeldende versjon), uten noen form for kostnader eller økning i lisens.