Det ligger en utrolig historie bak dagens signering med Kingspan Group plc, en signering som er nok i fjær i hatten for Mellora AS.

Internt i Kingspan har det blitt arrangert en konkurranse om å komme opp med gode, fremtidsrettede og innovative digitale løsninger for å forbedre et allerede suksessrikt selskap. 52 team i 14 land deltok med totalt 160 forslag. Forslagene måtte markedsføres og selges inn, og både foredrag, videopresentasjoner og andre «gimmicks» ble brukt i konkurransen som gikk over flere måneder.

Et team i Irland lagde et prosjekt som omhandlet effektivisering og forenkling rundt rapportering og saksbehandling av HMS og kvalitetssaker. Melloras verktøyer for dette var prosjektinnholdet. For å gjøre en lang historie kort; prosjektgruppen vant kategorien «Best Application of Digital Technology», en av totalt syv kategorier, etter å ha overbevist toppledelsen om at dette vil være meget positivt for selskapet, og i dag signerte vi kontrakten som bekrefter det hele.

Kingspan Group plc leverer byggematerialer og er blant annet verdensledende innen høy-ytelses isolasjon. Selskapet har 100 fabrikker i 70 land og gir arbeid til over 13000 ansatte.

Les mer om konkurransen deres her.