fbpx
alt

Kundeuttaleser

Vi har gleden av å levere vår programvare til små, mellomstore og store bedriften innen alle mulige segmenter, verden over. Våre kunder er våre beste salgsrepresentanter, og under kan du lese forskjellige artikler om utvalgte kundes erfaringer med Mellora og HSEQ Reports.

alt
Malermesterforbundet

Over 100 malerbedrifter bruker HMS-og prosjektsystem fra Mellora!

Malermestrenes Landsforbund er bransjeforeningen for bedrifter som driver innen maling og gulvlegging. I tillegg til næringspolitikk og arbeidsgiverrett, jobber de også med kompetansehevende tiltak og tilbyr tjenester som forenkler bedriftenes hverdag. Mer enn en tredjedel av deres 300 medlemsbedrifter har til nå tatt i bruk MLF PRO, som Mellora sammen med MLF har utviklet for bransjen.

— Vi bruker Mellora på en litt annerledes måte enn vanlige kunder, forteller Kompetanse- og utviklingssjef Kari Wilsgård.

Malermestrenes Landsforbund har nemlig videreutviklet systemet ganske mye. Det er også tilpasset en bransje som jobber prosjektbasert. I byggenæringen er det lovpålagt å ha elektroniske mannskapslister på byggeplass, som viser inn- og utpasseringer. Dette kan håndverkerne enkelt fylle ut i appen.

—De følger også sjekklister og krysser av for ferdig arbeid og dokumenterer med bilder når de har malt ferdig et rom eller lagt et gulv. I systemet kan bedriftene finne maler, instrukser, rutiner og sjekklister for det arbeidet de trenger. Vi reviderer systemet, og sørger for at systemet alltid er oppdatert i henhold til gjeldende regelverk.

Det har også innen denne næringen vært et spesielt år, i forhold til pandemien. Blant annet har lover og regler blitt endret – omtrent over natten.

—Da er en trygghet for våre medlemsbedriftene at blant annet rutiner og sjekklister for smittevern på byggeplass til en hver tid er oppdatert i henhold til gjeldende regler. Vi har også videreutviklet modulen for risikovurdering, og lagt inn momenter som er særlig risikoutsatt i vår bransje, som arbeid i høyden, bruk av kjemikalier og ergonomi. Disse områdene må risikovurderes. Systemet gir bedre dokumentasjon på utført arbeid, som reduserer konflikter ved sluttoppgjør, fortsetter hun.
Wilsgård mener systemet gjør det lettere for bedriftene å følge lovpålagte krav.

— Vi lanserte systemet for medlemmene for 3 år siden, og har fortsatt en kontinuerlig utvikling av systemet. Det siste vi har utviklet, som vi er i ferd med å lansere denne uka, er en import/eksportfunksjon av timelister til lønn/regnskap.
Malernes Landsforbund er opptatt av at «alle skal med». Gjennomsnittsalderen i bransjen er forholdsvis høy og det er en god del håndverkere som ikke tidligere har brukt digitale verktøy tidligere.

—Vi har prøvd å gjøre ting enkelt, for å senke terskelen for å ta verktøyet i bruk, men det er få bedrifter som bruker alle mulighetene som systemet har. Håndverkerne bruker også en kombinasjon av papir og app fremdeles, forteller hun.

Mellora AS sitt verktøy er forbundet og deres medlemsbedrifter meget godt fornøyd med – men Malermestrenes Landsforbund yter også god hjelp til bedrifter som ønsker ekstra bistand.

—Vi har laget en del filmer med brukerveiledning som viser hvordan de ulike funksjonene er, og denne vinteren kjører vi ukentlige korte webinarer der går gjennom en og en modul.

alt
Jason Brix

Per ei quaeque appareat, pri et habeo erant inciderint, praesent convenire vim et. Cibo signiferumque mei ex.

alt
Ann Taylor

Quo ad facer iriure legendos. An delicata aliquando vel, mundi feugait adversarium ne eos.

alt
John Doe

Quo ad facer iriure legendos. An delicata aliquando vel, mundi feugait adversarium ne eos.

alt
Jason Brix

Per ei quaeque appareat, pri et habeo erant inciderint, praesent convenire vim et. Cibo signiferumque mei ex.

alt
Ann Taylor

Utinam verear equidem vel ut. Populo repudiandae at vix. Has summo tantas perpetua cu, vis ne postea viderer neglegentur. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Neque sint quaerat natus optio, nisi explicabo accusamus officiis nemo ex aliquid laborum iure dolorum perspiciatis.