Vi leverer innovative og brukervennlige rapporterings- og saksbehandlingsverktøy for HMS- og kvalitetsstyring på deres eget språk. Slutt å bruke penn og papir og slutt å bruke unødvendig mye tid på manuelt arbeid. Bli digitalisert med HSEQ-verktøyene fra Mellora i dag. Start helt GRATIS og opplev hvor strømlinjeformet innsending av HSEQ-rapporter kan være. Fortsett å bruke verktøyet vårt gratis (med begrensede funksjoner), eller oppgrader til en full bedriftsversjon når du føler for det. 

Mellora –  We Know How!

Keep It Simple

Vi tror at en av de største feilene mange organisasjoner gjør, er å bygge sine HMS- og KS-systemer altfor vanskelige for brukerne å forstå. Dette resulterer veldig ofte i manglende rapportering, og systemene vil faktisk virke mot selskapet i stedet for for det. Derfor har vi et enkelt mantra i Mellora; Keep It Simple. Hvorfor? Fordi det fungerer!
Kan brukes av enhver organisasjon

Kan brukes av enhver organisasjon

Vi leverer HSEQ-verktøy som er forståelige for alle, ikke bare fagfolk innen HMS og kvalitet. HSEQ betyr det samme for alle selskaper.

Enkelt å bruke for alle

Enkelt å bruke for alle

Ved å la en håndholdt enhet være frontlinje verktøyet er det mulig å holde ting på et veldig enkelt nivå. Se noe og rapporter det i løpet av sekunder.

Kostnadsreduserende og nyskapende

Kostnadsreduserende og nyskapende

Våre digitale løsninger for HSEQ-rapportering, prosessering, analyse og forbedring sparer tid og penger og skaper entusiasme rundt HSEQ-oppgavene.

section-safety1-NO

HMS- og kvalitetsrapportering med noen få tastetrykk

HMS- og kvalitetsrapportering har aldri vært enklere. Bruk vår GRATIS og FULLT OPERATIVE app "HSEQ+" for å sende inn HSEQ-rapporter med noen få tastetrykk.

Ingen brukerkonto nødvendig

Du kan bruke den så lenge du vil, og du trenger ikke registrere deg hos oss i det hele tatt. Bruk lenkene under for å finne den i din app-butikk.

Oppgrader kun hvis du ønsker

Ta kontakt med oss for å finne ut mer om bedriftsversjoner og vårt nettbaserte system HSEQ Reports - www.hseqreports.com

Skjermbilder fra appen

Nedenfor er et sett med skjermbilder fra standardversjonen av verktøyet vårt. Bla for å se den enkle layouten, de forståelige knappene og den logiske strukturen til det hele. App og system leveres med en rekke språkpakker som f.eks. norsk, engelsk, polsk, tysk og spansk. Hvorfor gjøre sunn fornuft vanskelig ...?
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo
Brand logo

Begynn å bruke HSEQ+ i dag!

Bruk lenkene nedenfor for å gå direkte til butikkene eller søk etter HSEQ+ i enten App Store eller Google Play. Installer gratisappen vår og begynn å bruke den i løpet av sekunder. Send inn forbedringsrapporter, utfør vernerunder eller dokumenter sikker jobbanalyse. Alt sammen helt gratis, uten forpliktelser. Når du er klar, ta kontakt for å finne ut mer hvordan en bedriftsversjon av appen, sammen med HSEQ Reports, kan brukes til å forbedre organisasjonen deres enda mer.