Enkelt å bruke og oppfyller alle krav

Sunn fornuft satt i system!

Brukes av små, mellomstore og store bedrifter over hele verden!

HSEQ Reports i korte trekk

  • Samle alle hurtigrapporter, inspeksjoner/kontroller, revisjoner og SJA sendt fra deres bedriftsversjon av HSEQ+ i ETT felles arkiv
  • Opprett avvik, RUH, vernerunder etc. rett i databasen
  • Foreta saksbehandling av alle HMS/KS-saker på en ENKEL måte
  • Søk etter og filtrer alle rapporter på for eksempel lokasjon, type hendelse eller prosjekt
  • Se på statistikk som viser antall saker, kostnader og utvikling over tid (trend)
  • Gjør alle disse tingene uten å måtte være en IT-ekspert eller HMS/KS-fagperson …

Keep It Simple!

HSEQ Reports er enkel å bruke for alle, ikke bare HMS/KS-folk. Foreta saksbehandling av alle innsendte rapporter og få statistikk med noen få tastetrykk. Automatisk e-postvarsling fra databasen.

Tilgjengelig fra overalt

Hjemme, på kontoret, i utlandet eller hvor som helst. Har du tilgang til internett, har du tilgang til HSEQ Reports. Nettopp fått en melding om en ny RUH eller et nytt avvik? Logg inn og starte saksbehandlingen, selv om du sitter på toget.

Tilpass innhold på egenhånd

Bruk den integrerte tjenesten HSEQ Editor til å redigere verdier i rullegardinmenyer og lage sjekklistemaler, gjerne med de prosedyrer som du trenger og hjelpetekst på hvert sjekkpunkt.

Software as a Service (SaaS)

Du trenger ikke å installere, oppdatere eller bekymre deg for eventuelle maskinvareinvesteringer. Bruk HSEQ Reports på hvilken som helst nettleser. Punktum! Vårt mål er at våre kunder ikke skal trenge noen spesiell opplæring for å bruke systemet. Keep It Simple!

Jeg vil vite mer!

Enkel Input
= Enkel Output

Det som registreres inn i HSEQ Reports kan enkelt analyseres uten å drukne i valgmuligheter og funksjoner. Tre grunnleggende typer grafer er tilgjengelige for å gjøre all input om til verdifull output. Det er det hele. Du trenger ikke å komplisere sunn fornuft …