Vi deler de samme verdiene som gjør teamet vårt sterkere

Vi er et dedikert team av lidenskapelige mennesker som brenner for å levere kvalitet og skape positive opplevelser. Hos oss handler det ikke bare om produkter eller tjenester, men om å bygge varige forhold med våre kunder.

Vår historie begynte for flere år siden, da noen få visjonære sjeler bestemte seg for å starte denne reisen. Fra begynnelsen har vi satt våre verdier i førersetet for alt vi gjør. Integritet, innovasjon og kundetilfredshet er fundamentet for vår virksomhet.

Vi tror på å tenke stort og utfordre status quo. Vi er alltid på utkikk etter nye måter å forbedre oss på, og vi tar stolthet i å være pionerer innen vårt felt. Vår lidenskap for innovasjon driver oss til å stadig strekke grensene for hva som er mulig.

Vår suksess handler

ikke bare om oss

Vi forstår at samfunnet rundt oss er en viktig del av vår virkelighet, og derfor har vi en dyp forpliktelse til samfunnsansvar. Vi er dedikert til å støtte lokale initiativer, bidra til veldedighet og fremme bærekraftige praksiser.

Vårt team er vår største styrke. Vi har et mangfoldig fellesskap av talentfulle og kreative individer som bringer unike perspektiver til bordet. Vi tror på å skape et inkluderende miljø hvor alle kan trives og utvikle seg. Vi tror på å støtte våre ansatte og oppmuntre til personlig og faglig vekst.

Kundetilfredshet er vår høyeste prioritet. Vi tar vårt ansvar for å levere produkter og tjenester av høyeste kvalitet på alvor. Vår dedikerte kundeservice er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg og sikre at du får den beste opplevelsen hos oss.

Vi er glade for å ha deg med oss på denne reisen. Uansett om du er en eksisterende kunde, en potensiell samarbeidspartner eller bare utforsker mulighetene, ønsker vi deg velkommen og ser frem til å bli bedre kjent med deg.

Kunder over hele verden!

Våre HSEQ-verktøy brukes av ansatte i alle typer virksomheter. Små, mellomstore og store selskaper har investert i et digitalt rapporterings- og saksbehandlingsverktøy for HMS og kvalitet fra Mellora for å forbedre virksomheten sin enda mer. Vår gratis app HSEQ+ har blitt lastet ned hundretusenvis av ganger, og bedriftsversjoner av våre flotte verktøy brukes av kunder fra øst til vest på kloden vår.
map-dark

Software as a Service

I Mellora er vi lidenskapelig opptatt av å tilby en banebrytende programvareplattform som gir bedrifter muligheten til å blomstre i den digitale tidsalderen. Vår SaaS-løsning er designet for å revolusjonere måten du driver virksomheten på, ved å strømlinjeforme prosesser, øke effektiviteten og drive vekst.

Med vår SaaS-løsning kan du si farvel til problemene med tradisjonell programvareinstallasjon, vedlikehold og oppgraderinger. Vår skybaserte plattform lar deg få tilgang til de nyeste funksjonene og mulighetene sømløst, uten behov for komplekse installasjoner eller maskinvarekrav. Du kan fokusere på din kjernevirksomhet mens vi tar oss av de tekniske kompleksitetene i bakgrunnen.

Vi forstår at hver bedrift er unik, derfor er vår SaaS-løsning svært tilpasningsdyktig. Enten du er en liten oppstart eller et stort selskap, kan plattformen vår tilpasses dine spesifikke behov og krav. Fra tilpassbare instrumentbord og rapporter til integrasjoner med eksisterende systemer, sørger vi for at vår løsning passer perfekt til dine forretningsprosesser.

Datasikkerhet

er topprioritert hos oss.

Vi bruker robuste sikkerhetstiltak for å beskytte dine verdifulle data, inkludert kryptering, regelmessig sikkerhetskopiering og tilgangskontroller, slik at informasjonen din er trygg og sikker. Du kan være trygg på at dine data er i gode hender.

En av hovedfordelene med vår SaaS-løsning er skalerbarhet. Når bedriften din vokser, vokser plattformen vår med deg. Med fleksible priser og muligheten til å legge til eller fjerne funksjoner etter behov, har du friheten til å skalere bruken opp eller ned basert på dine skiftende forretningskrav. Målet vårt er å være en pålitelig partner som støtter din vekst og suksess.

Men det stopper ikke med teknologien. Vårt dedikerte supportteam er her for å hjelpe deg hele veien. Fra opplæring og innfasing til løpende teknisk støtte er vi forpliktet til å gi deg den veiledningen og ekspertisen du trenger for å få mest mulig ut av vår SaaS-løsning. Din suksess er vår suksess, og vi er her for å hjelpe deg med å oppnå den.

Vi gleder oss til å gå inn i denne digitale reisen sammen med deg. Oppdag kraften i vår SaaS-løsning og lås opp nye muligheter for din bedrift. Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan vår SaaS-plattform kan transformere din virksomhet og drive den fremover.

Vårt Ledende Team

Vi er et erfarent team med en kombinasjon av HSEQ, IT og Design ferdigheter. Sammen er vi din perfekte match og vil sørge for at din glede ved å bruke våre HSEQ-verktøy blir tatt godt vare på. Nedenfor er vårt ledende team. I tillegg har vi egne designere for både web og apper.
Trond Hansen
Trond Hansen
Grunder og høvding

30 års erfaring innen HMS og kvalitet. Sertifisert kvalitetsrevisor og kvalitetssjef. United-fan, alltid positiv og Melloras ansikt utad.

Kyle Zhao
Kyle Zhao
App-guru

Kyle lager HSEQ-apper som er enkle å bruke for alle. Han har vært med oss helt siden 2012 fra versjon 1 av gratis-appen vår, HSEQ+.

Bai Yinbing
Bai Yinbing
IT-leder

Ekstrem kunnskap om å utvikle databaser og holde styr på sikkerhetsproblemer. Elsker å reise i Fjerne Østen og å spise god mat.